23
mai

Gjesteboken

   Posted by: admin   in

Dr. Joseph Mattera
er ledende biskop i Christ Covenant Coalition og biskop i Resurrection Church i New York, en multietnisk menighet med 40 nasjonaliteter. Hans lidenskap er å se Kristi kongedømme bli åpenbart i hver sfære av samfunnet, slik at kirken kan oppfylle sitt kulturelle mandat (1. Mosebok 1,28). Det har resultert i en omfattende tjeneste nasjonalt og internasjonalt og har ført til forkynnelse og undervisning i mange land i verden, inkludert det tidligere Sovjetsamveldet, Bulgaria, Tyrkia, Puerto Rico, Den dominikanske republikk, Honduras, Nederland, Ukraina, Canada, Mexico, Cuba, Russland, Argentina, Brasil, Rwanda og Uganda, så vel som mange av de statene i USA.

I november 1999 startet han City Covenant Coalition (i dag kjent som Christ Covenant Coalition), et nettverk av bisper, pastorer og markedsplass-ledere. De ønsker å bygge Kristi legeme og arbeide for transformasjon for hele byen og videre nasjonalt og globalt. CCC har blitt en av de største og mest innflytelsesrike grupper av menighetsledere i New York-regionen.

Mattera har hatt og har viktige roller i felleskristne tiltak. Han er kjent både fra radio og fjernsyn og fra bidrag i aviser. Han har skrevet en rekke bøker som Ruling in the Gates (2003), Kingdom Revolution (2009), Kingdom Awakening (2010), og Walk in Generational Blessings (2012).

Joseph, hans kone og deres fem barn bor i Brooklyn, New York.

Mer utførlig presentasjon: http://josephmattera.org/AboutJGM.htm

Christ Covenant Coalition: http://www.christcovenantcoalition.org/

Resurrection Church: http://resurrectionchurchofny.com/

City Action Coalition International: http://cityactioncoalitioninternational.org/